Informatii transport

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Bucure┼čti ┼či ajung la destina┼úie ├«n interval de 1-3 zile lucr─âtoare de la ├«nregistrarea comenzii.

Toate comenzile ├«nregistrate ├«n sistemul nostru ├«nainte de ora 16:00 sunt expediate in aceeasi zi ┼či ajung la destina┼úie ├«n urm─âtoarea zi lucr─âtoare. Comenzile ├«nregistrate dup─â ora 16:00 ajung la destina┼úie ├«n interval de 1-3 zile lucr─âtoare. Timpul de livrare poate varia ├«n func╚Ťie de volumul de comenzi ├«nregistrate.

Produsele sunt livrate prin Sameday (27 lei) sau Cargus (26 lei). 

In cazul ├«n care nu putem expedia coletul, motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, KING BARBER SRL va informa clientul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate in avans de catre client pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 5 zile lucratoare.

In cazul in care KING BARBER SRL primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, poate refuza onorarea comenzii, fara ca acest lucru sa se considere o abatere a contractului, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.